Deeltijds Vast


Organisatie
Vormingplus Gent-Eeklo vzw
Vormingplus Gent-Eeklo organiseert gespreid over een regio van 27 gemeenten een waaier aan activiteiten die volwassenen in hun vrije tijd persoonlijke, sociale en culturele competenties bijbrengen en de deelname aan de samenleving stimuleren. Tijdens workshops, debatten, lezingen, projecten en uitstappen rond maatschappelijke thema’s bieden we onder deskundige begeleiding de kans om zich te ontwikkelen tot een kritisch, participerend en zingevend persoon. Bijzondere aandacht gaat naar groepen die hun weg naar vorming moeilijker vinden. We creëren ruimten die tot interactie en ontmoeting uitnodigen. Zo willen we mensen ertoe aanzetten op een ongedwongen manier van en met elkaar te leren.
Functie
· Als administratief medewerker ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met administratief werk. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

· Samen met je administratieve collega verzorg je de deelnemersadministratie:

o Informeren over het aanbod

o Telefoons & mails beantwoorden

o In- en uitschrijven van deelnemers

o Opvolgen van de betalingen

o Verzending tijdschrift

o Voorbereiding en opvolging van de activiteiten & projecten (syllabi printen, deelnemerslijsten & evaluatieformulieren voorzien…)

o Opvolgen van vrijwilligers die verbonden zijn aan de administratie

o …

· Je hebt oog voor administratieve verbeteracties en bent uitgedaagd om je verder te ontwikkelen tot expert in het CRM-computerprogramma Salesforce.
Profiel
· Je werkt graag samen met en voor mensen.

· Je bent open en communicatief ingesteld.

· Je bent geduldig, flexibel en een heuse teamspeler.

· Je kan zeer goed overweg met de computer (tekstverwerking, mail, rekenbladen, internet…); werken met nieuwe/gespecialiseerde computerprogramma’s (CRM) is voor jou een uitdaging of kunde (Salesforce,…).

· Je hebt een goede pen en schrijft zonder fouten.

· Je bent een stressbestendige multitasker en kan goed prioriteiten zien.

· Je bent stipt; we kunnen op je rekenen.

· Je springt graag bij als anderen het erg druk hebben.
Aanbod
Wij bieden je

· Een boeiend en uitdagend werkkader in voortdurende ontwikkeling.

· Tijd en ruimte om te groeien in de functie en ondersteuning bij de inwerking (3 maanden).

· Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.

· Een loon volgens het barema van PC 329.01 met inbegrip van een dertiende maand. Tot 10 jaar relevante ervaring kan meegenomen worden in de loonbespreking.

· Een contract van onbepaalde duur.

· Een fijne samenwerking in een hartelijk team.
Solliciteren
Contactpersoon: Steve Maes
Reageren voor: 09/03/2018

Mail jouw kandidatuur met CV en met een motivatie uiterlijk tegen 9 maart naar Steve Maes, steve.maes@vormingplus.be, algemeen coördinator Vormingplus Gent-Eeklo. Je krijgt een ontvangstbevestiging en eventueel een uitnodiging voor een verder gesprek.