Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Radarwerk
Functie
Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-,
begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach.

Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in assistentie op allerhande evenementen en festivals. Kriebelen jouw vingers als je een terrein ziet vol afval ? WC onderhoud schrikt je niet af ? Waag dan zeker jouw kans! Je kan samenwerken met je vrienden en ondertussen een groot evenement of festival bijwonen!

Takenpakket (projectafhankelijk) :
- WC onderhoud. Van kleine toilethokken tot grote zones op festivals
- Met stok en zak de koning/in zijn van het greenteam
- Werken op de beste en grootste festivals van België
Profiel
Profiel:
Vereist:
- Je vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken en hard te werken
- Je bent punctueel en werkt met volle goesting
- Je bent een plantrekker
- Je werkt graag in de buitenlucht en op evenementen
- Je werkt graag in team en brengt een goede sfeer op de werkvloer
- Je werkt tot de opdracht helemaal afgewerkt is
- Minimumleeftijd is 18 jaar
- Je hebt regelmatig tijd in de zomer
- Je vindt leuk om je over heel Vlaanderen te verplaatsen
- Bezoekers op een evenement de tijd van hun leven bezorgen, geeft jou veel voldoening

Pluspunten:
- Ervaring met werken op evenementen
- Je bezit een eigen wagen
- Je bent vaak beschikbaar in juni
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: A. Verbist
Reageren voor: 09/09/2019

Herken je jezelf hierin. Geef ons dan een seintje met cv én motivatiebrief via sollicitaties@radarwerk.be. Vermeld in het onderwerp zeker : “sollicitatie assistentie 2019”. Vergeet ook zeker en vast niet je beschikbare periodes mee te geven. Wij bieden voortdurend jobs aan in binnen verschillende functies! Je kan via een sollicitatie bij ons gemakkelijk doorstromen naar andere functies of opdrachten en je maakt kans om door te groeien als teamcoach. Je werkt met een jong team in een zeer interessante sector waar je veel kan bijleren. Wij hanteren een eerlijke verloning volgens ons paritair comité. Wij bieden ook voordelen voor eigen vervoer en verre verplaatsingen.