Deeltijds Vast


Organisatie
Netwerk Aalst
Netwerk Aalst is een internationaal centrum voor hedendaagse kunst en een onafhankelijk filmhuis opgericht in 1981.

Netwerk Aalst kan rekenen op een team van enthousiaste medewerkers die, elk vanuit hun eigen sterkte, bijdragen aan onze dagelijkse werking. We zijn op zoek naar gedreven gidsen om ons huidig team te versterken. Deze helden fungeren als ambassadeurs voor Netwerk Aalst, en vervullen een belangrijke taak als aanspreekpunt voor de bezoekers.
Functie
Heb jij gevoel voor hedendaagse kunst? Ben je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de kunstwereld en vertel je graag in publiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Profiel
JIJ BENT IEMAND DIE
- van een rondleiding een ware beleving voor de bezoekers maakt. Door het inzetten van verteltechnieken, door te werken aan de juiste sfeer, door interactie met de groep, door in te spelen op emoties … maak je van een rondleiding een rijke ervaring.
- verhalend gidsen steeds combineert met visuele ondersteuning. Je hanteert een goede balans tussen kijken en vertellen.
- grondig vertrouwd is met diverse thema’s die aansluiten bij het verhaal van Netwerk Aalst of bereid is zich deze kennis eigen te maken. Zo kan je als gids makkelijk reageren op vragen of inspelen op interesses binnen de groep.
- respectvol omgaat met de verschillen tussen deelnemers (cultureel, fysiek, waarden …) Je geeft elke bezoeker de kans om op een positieve manier deel te nemen aan de rondleiding.
Aanbod
WIJ BIEDEN
- een vergoeding van €60 per gidsbeurt
- een vergoeding van transportkosten
- een fijne ervaring met een groeiend verhaal in hartje Aalst
- een inhoudelijk vormingsaanbod bij elke tentoonstelling
- tewerkstelling op basis van vraag en aanbod, dus vlot combineerbaar met andere opdrachten.
Solliciteren
Contactpersoon: Charlotte Geeraert
Reageren voor: 08/06/2019

We horen graag van jou op charlotte (at) netwerkaalst.be of op 053 709 773