Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
D'Broej Vzw
Wat doet MIKS?
MIKS is een deelwerking van D’BROEJ (De Brusselse Organisatie voor de Emancipatie van Jongeren). In de Bockstaelwijk in Laken organiseren we activiteiten voor en met kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar die in maatschappelijk kwetsbare situaties opgroeien. Miks wil een plek zijn waar de kinderen en jongeren zich altijd welkom voelen en waar ze terecht kunnen om hun talenten verder te ontwikkelen of nieuwe dingen te ontdekken. MIKS gaat voor good vibes.
Functie
Wat mag je allemaal doen bij MIKS?
- De groepen waarmee jij aan de slag gaat zijn 6-12 jaar en 12-16 jaar. Je activiteit is aangepast aan hun leeftijd, maar ook aan hun maatschappelijk profiel. De meeste kinderen en jongeren van MIKS leven in kwetsbare situaties. Armoede, kansarmoede, discriminatie en/of moeilijke thuissituaties zijn hen niet vreemd.

- Je staat er niet alleen voor. Het enthousiaste team van MIKS is er om je te helpen waar nodig. En bij MIKS werken we veel samen met andere partners, vrijwilligers, scholen enzovoort. Als je Brussel en de organisaties die er actief zijn kent, helpt dat dus zeker om je sportieve ateliers uit te werken.

- Die ateliers hebben, samen met de andere pedagogische tools van MIKS, op lange termijn als doel om kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen te geven, hen te emanciperen en hen beter in hun vel te laten voelen. Dat doel heb je altijd voor ogen bij de begeleiding van een activiteit.

- Uiteraard hou je je aan afspraken: je komt op tijd, neemt deel aan vergaderingen van het team, respecteert je budget, plant dingen vooruit en voert die dan ook uit.

- Onze activiteiten zijn ook vaak ‘s avonds of in het weekend. Ook dan kunnen we op je rekenen. En als iemand van de collega’s ziek is val je in. Je bent flexibel, quoi.


Profiel
MIKS zoekt een jeugdwerker. En ja, die mag energiek en sportief zijn!

MIKS zoekt een jeugdwerker die sportieve activiteiten opzet voor kinderen en jongeren. Iemand die feeling heeft met de jeugd van tegenwoordig in het erg diverse Brussel van vandaag. Heb je hier al ervaring in: top. Geen ervaring, maar enthousiast, leergierig en het type handen-uit-de mouwen? Ook goed.
Aanbod
Arbeidsvoorwaarden
• Vervangingscontract (statuut bediende). CAO’s van PC 329.01 zijn van toepassing.
• Je voldoet aan de Gesco-voorwaarden: in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen, maximaal een secundair onderwijs diploma hebben en ingeschreven zijn als werkzoekende bij Actiris.
• Volledige terugbetaling woon/werkverplaatsing en vergoeding voor verplaatsingen in opdracht.
• Start: zo snel mogelijk
Solliciteren
Contactpersoon: Martine Christiaens
Reageren voor: 17/12/2019

Stuur Dorien Ackermans, coördinator van MIKS, een mail vóór 17 oktober 2019 met als bijlage je CV en een motivatiebrief waarom jij het team van Miks wil vervolledigen. Natuurlijk mag je ook je CV en motivatiebrief in onze brievenbus komen stoppen! Email: dorien.ackermans@dbroej.be Miks (deelwerking van Vzw D’Broej) Stefaniastraat 139 1020 Laken Tel. 02/427 91 71