Deeltijds Vast


Organisatie
Kinderopvanlocatie IBO De Puzzel
De vzw Sint-Goedele Brussel is schoolbestuur van 4 secundaire, 15 basisscholen, 1 kleuterschool, 1 centrum voor volwassenenonderwijs in het Nederlandstalig katholiek onderwijs te Brussel en organiserend bestuur voor 9 kinderdagverblijven, 1 initiatief voor buitenschoolse opvang, een dienst voor- en naschoolse opvang en speekpleinwerking.
Functie
Wij zoeken één gemotiveerde kinderbegeleider (m/v) om te werken in Laken. IBO De Puzzel is een naschoolse opvang voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar. Je werkt activiteiten voor hen uit. Dit betekent dat je je gemakkelijk kan inleven in de wereld van de kinderen. Je geniet er van om kinderen te animeren. Je zorgt voor de opbouw van een vertrouwensrelatie met de ouders. De administratieve taken voer je nauwkeurig uit.

Jouw taken?
Je werkt activiteiten uit en begeleidt actief vrij spel.
Je voert kleine administratieve en logistieke taken uit.
Je bouwt contacten op met ouders.
Je neemt deel aan de teamvergadering.
Profiel
Jouw profiel?
Je moet voldoen aan de GECO-voorwaarden: je bent volledig uitkeringsgerechtigd of minstens 6 maanden ingeschreven bij Actiris, je woont in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en hebt minstens een diploma lager secundair onderwijs.
Je hebt een goede kennis van het Nederlands: je spreekt en begrijpt het Nederlands goed.
Je bent bereid te werken in een flexibel uurrooster. Je kan werken op woensdagnamiddag, na de schooluren en tijdens schoolvakanties.
Je kan een attest goed gedrag en zeden (model 2) voorleggen.
Je bent creatief, kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Je hebt een positieve ingesteldheid.
Aanbod
Ons aanbod?
Een deeltijds contract, 19 uur te presteren op 5 werkdagen.
Een contract onbepaalde duur.
Verloning volgens barema PC 331 en terugbetaling van woon-werkverkeer,
Ondersteuning van collega’s en lokaal verantwoordelijke,
Tewerkstelling in Laken (Molenbeeksestraat 173).
Solliciteren
Contactpersoon: Mevrouw Anne Dautzenberg
Reageren voor: 24/05/2019

Solliciteren? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief ten laatste op vrijdag 24 mei via e-mail: depuzzel@sint-goedele.be ; schriftelijk: vzw Sint-Goedele Brussel, t.a.v. de heer P. Vandermot, Verheydenstraat 39, 1070 Anderlecht, met vermelding begeleider IBO De Puzzel (Laken). Meer informatie? Contacteer Anne Dautzenberg (Coördinator Kinderopvang) via annedautzenberg@sint-goedele.be.