Voltijds Vast


Organisatie
Cultuurconnect
Cultuurconnect is een jonge organisatie met een sterk team dat bestaat uit een 50-tal enthousiaste collega’s. Cultuurconnect gaat voor digitale innovatie in kunst en cultuur samen met lokale cultuurhuizen, overheden, technologiespelers en artistieke initiatieven, zodat we ook morgen relevant blijven. We werken multidisciplinair en combineren deskundigheid en veel gezond verstand om een succes te maken van onze ambitieuze projecten. Onze werking laat zich samenvatten als: digitaal, innovatief, geëngageerd, ondernemend, professioneel, lean & lief.
Functie
We zijn een ambitieus aantal experimenten gestart (https://www.cultuurconnect.be/experimenten) en zoeken nog versterking van een allround projectmanager R&D die in teamverband de regie van enkele pilots kan opnemen: behoefteanalyse bij de klant, vormgeven van innovatieve concepten, gebruikerstesten, volgens onder andere de toepassing van de ‘lean start-up’ en ‘design thinking’ methodieken. We streven naar een maximale maatschappelijke meerwaarde en volgen een agile aanpak.
Profiel
Ben jij een creatieve bachelor of master met een groot oor voor de klant, een fijne neus voor innovatie en een scherp oog voor detail? Heb je feeling voor digitaal en volg je de evoluties op het vlak van digitale disruptie? Hou je van cultuur en zoek je een uitdagende job in een bruisende omgeving met veel autonomie? Lees dan zeker verder.
Aanbod
Bij Cultuurconnect krijg je een maatschappelijk relevante job in een organisatie die jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vindt, mogelijkheid tot thuiswerk, een adequate verloning, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, interessante verlofregeling en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. En je hoeft mantelpakje noch das te dragen. De projectmanager wordt ingeschaald in barema A (baremastructuur van de Vlaamse overheid; meer info: https://overheid.vlaanderen.be/salarisschalen).
Solliciteren
Contactpersoon: abel.ruiz@cultuurconnect.be (0483 38 27 18 )
Reageren voor: 31/10/2019

Ben je nog altijd aan het lezen? Stuur dan tegen 31 oktober 2019 je cv en motivatiebrief naar jobs@cultuurconnect.be met als onderwerp “projectmanager R&D + jouw naam”, en leg uit waarom jij de witte raaf bent die we zoeken en waarom je liever bij Cultuurconnect dan bij Microsoft, Telenet of een digital agency wil werken.