Voltijds Vast


Organisatie
WIELS
Als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in Europa, en zonder een permanente collectie, presenteert WIELS tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als meer gevestigde waarden. WIELS is een plek van creatie en dialoog, waar kunst en architectuur de basis vormen voor een uiteenzetting met actuele vraagstukken, zowel in het tentoonstellingsprogramma als in de animatie en de aanvullende activiteiten.
Functie
Als coördinator Onthaal/Info/Ticketing ben je het gezicht van WIELS. Je werkt in een hecht team waar jij vooral verantwoordelijk bent voor de opvolging van administratieve taken in kader van de ticketing. Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte en warme ontvangst van de WIELS-bezoekers.
- verantwoordelijk voor het communiceren van alle “algemene informatie” aan de bezoekers: beantwoorden van telefoons en algemene vragen, beheer van het algemene e-mailadres, dagelijkse signalisatie, e.a.

- verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van tickets, boeken en de opvolging van de reservaties voor evenementen zoals geleide bezoeken, conferenties, ateliers, schoolbezoeken… Beheer van de gelinkte database.

- bevoegd voor de coördinatie (planning, opvolging betalingen en facturatie, bestellingen materiaal, onthaal van de groepen… ) van verschillende evenementen zoals: workshops, ateliers, specifieke evenementen (bv. Museum Night Fever, Kunstendag voor Kinderen, ….), vakantiestages.

- ondersteunen bij de administratie van het onthaal en de ticketing (controleren kassa, terugkoppelen met de boekhouding, documentbeheer, beheer van bestelbonnen, leveringen, enz…)
Profiel
- Nederlands met een goede kennis van Frans en Engels
- Stressbestendig, strikt en precies
- Beheersing van basic informatica tools
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden met diverse partners
- Sociaal, luisterend oor, autonoom en sterk gevoel voor groepsdynamiek
- Beschikbaar tijdens weekends en avonden
- Diploma (verplicht): bachelor
- Affiniteit met hedendaagse kunst en de culturele en sociaal-culturele sector
- GECO-Statuut (verplicht)
- Onmiddellijk beschikbaar
Aanbod
Voltijds contract van onbepaalde duur in een interessante en ambitieuze werk omgeving.
Solliciteren
Contactpersoon: Sophie Rocca
Reageren voor: 20/11/2019

Stuur vóór 20 november 2019 je sollicitatiebrief en cv naar job@wiels.org (onderwerp: “Onthaal”)