Voltijds Vast


Organisatie
WEP
WEP is een Belgische organisatie met al meer dan 30 jaar op de teller. We zijn gespecialiseerd in interculturele, educatieve uitwisselingen voor jongeren die naar het buitenland willen: schoolprogramma's, taalreizen, vrijwilligerswerk, stages en wereldreizen!
Functie
BE HUMAN
Vertel de geweldige verhalen van onze deelnemers in het buitenland, maar breng ook onze eigen programma's naar het juiste doelpubliek, via het juiste kanaal op het juiste moment: Met gemak plan je Instagram-posts voor de komende twee weken in, je maakt in samenwerking met onze video-editor leuke filmpjes voor YouTube en zet al onze events in een wip en een gauw op onze Facebookpagina.

BE TOGETHER
Bouw een echte WEP-Community van jongeren met een passie voor reizen en culturele uitwisselingen. Breng oud-deelnemers, huidige WEPPERS en toekomstige reizigers samen.

BE CREATIVE
Zorg voor inspirerende content op onze website, mailings, social media, newsletters, maar ook voor de inhoud van de brochures en andere printmaterialen. Ervaring met Adobe InDesign, InCopy, Illustrator, Photoshop of andere grafische programma's is een grote troef. Je kan je vinden in de huisstijl en bent bereid te werken volgens de brand guidelines van WEP.

BE TOMORROW
Je bent mee met de laatste digitale trends en kent de ins & outs van social media management op je duimpje. Ook ervaring in UX design is mooi meegenomen. Je denkt altijd al een stapje verder dan vandaag.

BE PASSIONATE (about French) ☺
Schrijven is helemaal jouw ding, dus fouten tegen spelling en grammatica maak je niet! Je hebt een uitstekend niveau van Frans en Engels want er moet ook heel wat content vertaald worden en je moet vlot kunnen communiceren met de collega's.

BE PROFESSIONAL
Je bent creatief, zelfstandig, je werkt gestructureerd en je haalt zonder problemen deadlines en doelstellingen, voor korte en langdurige projecten. Je neemt veel initiatief en gaat steeds op zoek naar nieuwe projecten en ideeën die nuttig kunnen zijn voor WEP. Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Profiel
Aanbod
- Voltijds contract van onbepaalde duur. Indiensttreding vanaf januari 2020.
- Tewerkstelling op ons kantoor in Antwerpen of Brussel
- Wij bieden een marktconform loon, 20 vakantiedagen, flexibele uren, een jong en enthousiast team, mogelijkheden tot opleiding
Solliciteren
Contactpersoon: Sarah Buelinckx
Reageren voor: 06/12/2019

Via mail naar sarahb@wep.org