Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Cultuurverkenners / Werkvormm vzw
Functie
CULTUURVERKENNERS is een buddyproject dat cultuuruitwisseling, inburgering en interculturele verbinding wil stimuleren in en rond Antwerpen. Je kan als vrijwilliger samen met een anderstalige één jaar lang verschillende culturele activiteiten doen in Antwerpen (een stadswandeling, een theatervoorstelling bezoeken, iets gaan drinken, koken, sporten...) waarbij hij of zij Nederlands kan oefenen en jullie elkaars cultuur en gewoonten ontdekken.
Profiel
Zoek jij flexibel en intercultureel vrijwilligerswerk?

Dan is vrijwilligerswerk bij Cultuurverkenners echt iets voor jou!
Aanbod
Wij zorgen voor een duo-matching op basis van jullie gemeenschappelijke interesses, vrije tijd of leeftijd. Jullie gaan één jaar samen op cultuurreis in Antwerpen, twee keer per maand, op momenten dat jullie daar tijd voor hebben. Daarbij krijgen jullie volop ondersteuning van één van onze projectcoaches.

We bieden jullie kortingen aan voor culturele activiteiten bij verschillende organisaties. Je kan deelnemen aan onze maandelijkse groepsactiviteiten en vormingen.

Cultuurverkenners wordt mee mogelijk gemaakt dankzij steun van de Stad Antwerpen.
Solliciteren
Contactpersoon: Rembert Bastiaensen
Reageren voor: 31/12/2019

Voor meer info: aarzel niet om contact op te nemen via cultuurverkenners@werkvormm.be of te bellen naar 0471/98.26.82, dan plannen we samen een eerste kennismakingsgesprek in.