Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Vlaamse Gemeenschapscommissie
Functie
Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende en in samenwerking met de andere administratieve medewerkers, voor de administratieve ondersteuning van de werkzaamheden van de sportdienst.
Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.
Aanbod
- Voltijdse (100%) vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 1 januari 2020 voor de duur van de afwezigheid van de titularis.
− Loonschaal B111 – deskundige.
− Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Vanessa Van Damme
Reageren voor: 25/11/2019

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en, indien van toepassing, een kopie van je hoogst behaalde diploma, ten laatste op 25 november 2019. Dat kan: −per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Vanessa Van Damme, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel −of via e-mail: jobs.vgc.@vgc.be, met als onderwerp ‘deskundige - sport