Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
Gemeenschapscentra De Kriekelaar
Functie
Als deskundige kinder-en jeugdwerking ben je mee verantwoordelijk voor de werking van kinderwerking Dada en het verbreden van het netwerk rond de kinderwerking. Je helpt mee aan de organisatie van de speelweken en de (kinder)activiteiten van De Kriekelaar.

Opdrachten:
- Je bedenkt nieuwe concepten, projecten en activiteiten en werkt deze uit voor het de kinderwerking;
- Je organiseert de familie-events
- Je werft actief deelnemers, monitoren en cursisten voor alle activiteiten van Dada
Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.

Aanbod
− Halftijdse (50%) vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 15 december 2019 voor de duur van de afwezigheid van de titularis.
− Loonschaal B111 – deskundige.
− Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Vanessa Van Damme
Reageren voor: 25/11/2019

Dat kan: − per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Vanessa Van Damme, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel − of via e-mail: jobs.vgc.@vgc.be, met als onderwerp ‘jeugdwerker GC De Kriekelaar