Deeltijds Tijdelijk


Organisatie
GC Kontakt
Functie
Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende, voor de operationele uitwerking van de beleidsondersteuning (beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie) binnen een beleidsdomein. Concreet ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de sociaal-culturele werking van het gemeenschapscentrum Kontakt op het vlak van programmatie, participatie, doelgroepenwerking/publieks-werking en educatie. Je rapporteert aan de centrumverantwoordelijke.
Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.
Aanbod
Halftijds (50%) contract van bepaalde duur met ingang vanaf 1 januari 2020 tot en met 31 augustus 2020.
− Loonschaal B111 – deskundige.
− Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Vanessa Van Damme
Reageren voor: 01/12/2019

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en een kopie van je hoogst behaalde diploma, ten laatste op 1 december 2019. Dat kan: − per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Vanessa Van Damme, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel −of via e-mail: jobs.vgc.@vgc.be, met als onderwerp ‘deskundige SCW GC Kontakt