Voltijds Tijdelijk


Organisatie
Gc De Rinck
Jij komt terecht bij GC De Rinck, het gemeenschapscentrum in Anderlecht. De
gemeenschapscentra zetten zich met hart en ziel in voor de ontmoetings- en ontplooiingskansen van alle Brusselaars die aansluiting zoeken bij de Nederlandstalige gemeenschap. De gemeenschapscentra laten de stem van deze Brusselaars horen en doen actief en met succes aan gemeenschapsvorming.
Functie
Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende, voor de operationele uitwerking van de beleidsondersteuning (beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie) binnen een beleidsdomein.
Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de sociaal-culturele werking van het gemeenschapscentrum en dit op vlak van lokale programmering, doelgroepenwerking, en/of educatie. Je rapporteert aan de centrumverantwoordelijke.
Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs van het korte type (bachelor, graduaat, kandidatuur) of een diploma hoger onderwijs van het lange type (master, licenciaat). De VGC houdt rekening met elders verworven competenties (EVC). Beschik je over een EVC-attest, dan kom je ook in aanmerking.
Aanbod
− Voltijdse (100%) vervangingsovereenkomst met ingang vanaf 15 december 2019 voor de duur van de afwezigheid van de titularis.
− Loonschaal B111 - deskundige
− Een mooi loonpakket in overeenstemming met je niveau, 35 vakantiedagen op jaarbasis, maaltijdcheques, gratis woon-werkverkeer (ook MIVB-abonnement) en ruime vormingsmogelijkheden.
Solliciteren
Contactpersoon: Vanessa Van Damme
Reageren voor: 21/11/2019

Stel je kandidaat en stuur ons je cv, motivatiebrief en een kopie van je hoogst behaalde diploma, ten laatste op 21 november 2019. Dat kan: − per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Vanessa Van Damme, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel − of via e-mail: jobs.vgc.@vgc.be, met als onderwerp ‘deskundige SCW GC De Rinck'