Voltijds Vast


Organisatie
Stad Antwerpen
Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen
Functie
Antwerpenaars houden van leven in de brouwerij. Ze genieten van de vele publieke evenementen, markten en foren en rekenen daarbij op een vlekkeloos verloop. Daarom zoeken ze een evenementenregisseur die uitblinkt in visie, management, plannen en leiding geven.

Wat doe je?
Je geeft leiding aan een 10- tal afdelingschefs en projectmanagers.
Je werkt strategische plannen en conceptuele voorstellen uit voor de uniforme aanpak op verschillende vlakken (logistiek, mobiliteit, stadsreiniging, …) van evenementen in de stad. Anderzijds ben je operationeel leidinggevende die de problemen met evenementen, markten en foren praktisch oplost in overleg met verschillende partners (zoals onder meer politie, marktkramers, organisatoren van evenementen en de betrokken stadsdiensten).
Je geeft input en doet voorstellen om potentiële klanten wiens aanvragen in lijn liggen met positioneringsthema’s van de stad, aan te trekken.
Je werkt mee aan aanverwante opdrachten die aansluiten bij de bestuursakkoorden van stad en districten.
Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van het loket voor externe aanvragen van evenementen en film.
Je bent verantwoordelijk voor de afdeling markten en foren en werkt een strategisch toekomstplan uit.
Je staat in voor de strategische en conceptuele invulling en/of briefing voor de eigen publieksevenementen: je schrijft bestekken, coördineert de briefings en stuurt het externe evenementenbureau aan.
Je evalueert elk georganiseerd evenement grondig in samenwerking met eventuele externe partners en de betrokken stadsdiensten.
Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken, bijsturen en uitvoeren van een strategisch meerjarenplan en van een jaarlijks operationeel actieplan voor en in nauwe samenwerking met je team.
Je bent eindverantwoordelijke voor de behandeling van externe aanvragen van film- en tv producties zodat deze positief bijdragen aan het imago van Antwerpen. Je zorgt ook voor sterke samenwerkingsverbanden met producenten op lange termijn zodat Antwerpen meer wordt gekozen als film/tv stad.
Je volgt trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied en deelt deze kennis met je collega’s
Je behoort als directeur tot het middenmanagement en rapporteert aan de bedrijfsdirecteur van Stadsbeheer, die deel uitmaakt van het managementteam.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Inge Proost
Reageren voor: 29/11/2019

Interesse in deze vacature? Bekijk de vacature op antwerpen.be: https://www.antwerpen.be/nl/info/5dcd35d7aadf1885016de948/evenementenregisseur