Voltijds Vast


Organisatie
Stad Antwerpen
Functie
Antwerpenaars houden van muziek, dans en theater. Geen wonder dat de cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken elk jaar duizenden cultuurliefhebbers over de vloer krijgen. Daarom zoeken ze een leidinggevende hoofdtechnieker die er mee voor zorgt dat de bezoekers een geweldige cultuuruitstap beleven.
* Je stuurt een team technische medewerkers aan van het lokaal cultuurbeleid. Zij staan in voor de technische en audiovisuele aspecten van voorstellingen en optredens in cultuurcentra, ontmoetingscentra, bibliotheken en op locatie. Elke locatie heeft een team tot 5 medewerkers.
* Je maakt taakafspraken, evalueert, stuurt bij waar nodig en coacht elke medewerker op basis van zijn noden.
* Je plant je werk en het werk van je medewerkers. Daarbij hanteer je een goed evenwicht tussen de inzetbaarheid van collega’s en de doelstellingen van het lokaal cultuurbeleid.
* Je bent eindverantwoordelijke voor de technische uitvoering van de producties, verhuringen en projecten van het lokaal cultuurbeleid.
* Je brengt verbeteringen aan om de kwaliteit en werking van het lokaal cultuurbeleid structureel te verhogen.
* Je bent gebouwverantwoordelijke van de cultuurgebouwen in Merksem, en zorgt voor de aankoop en het onderhoud van technische middelen.
* Je bent mee verantwoordelijk voor de algemene veiligheid binnen het lokaal cultuurbeleid.
* Je ondersteunt culturele projecten: de vredesfeesten, Zomerpark, 11 juli viering, muziek in de wijk …
Profiel
* Je bent in het bezit van een diploma van het hoger secundair onderwijs of een getuigschrift van het 6e jaar beroepsonderwijs en je voldoet aan de sollicitatievoorwaarden: https://www.antwerpen.be/nl/info/52d5052539d8a6ec798b4af5
* Je hebt interesse om in de culturele sector aan de slag te gaan.
* Je bent bereid om regelmatig ’s avonds en in het weekend te werken.
* Je bent een geboren leider, een peoplemanager die medewerkers motiveert om elke dag het beste van zichzelf te geven. Je kan een team coördineren, aansturen, coachen en motiveren.
* Je bent een sterke organisator en stressbestendige planner met verantwoordelijkheidsgevoel. Je speelt daarbij flexibel in op veranderende situaties.
* Je neemt initiatief en kan snel beslissen om de werking op het vlak van techniek en infrastructuur te verbeteren.
* Je adviseert collega’s en klanten, op basis van je eigen (theater)technische expertise en ervaring.
* Je hebt een rijbewijs B.
* Je bent iemand om op te bouwen, iemand die zich wil inzetten voor een betere stad.
Aanbod
* Je gaat aan de slag bij Talentontwikkeling en Vrijetijdsbesteding | Lokaal Cultuurbeleid.
* Je hoofdwerkplek is het cultuurcentrum Merksem aan Nieuwdreef 135, Merksem, maar je werkt ook op de andere locaties van het lokaal cultuurbeleid.
* Je wordt in dienst genomen als ‘werkleider’ (C4) met een contract onbepaalde duur.
* Je verdient een minimum bruto maandloon van 2.664,18 euro dat ook hoger kan zijn als je relevante ervaring kan voorleggen. Jouw loonpakket kan je berekenen met de loonsimulator.
* De stad biedt daarnaast een werkweek van 38 uren, een mooie work/lifebalans, opleidingen en werk in de Antwerpse regio.
Solliciteren
Contactpersoon: Els De Keyzer - 03/338 25 36
Reageren voor: 23/10/2019

Solliciteren kan enkel digitaal via onderstaande link: https://www.antwerpen.be/nl/info/5c1b62f911885706480df02f/hoofdtechnieker-cultuurcentrum-merksem