Deeltijds Stage


Organisatie
LD³ -LDC Het Anker
LD³ vzw is een collectief van drie lokale dienstencentra, Het Anker, Forum en Miro, en een project sociale economie, actief in diverse Brusselse wijken. LD³ ambieert dat iedereen succesvol ouder wordt. Dit betekent dat iedere oudere op actieve wijze vormgeeft aan zijn/haar leven. Het gaat over de optimalisatie van kansen en mogelijkheden met betrekking tot gezondheid, participatie en fysieke, financiële en sociale zekerheid met als doel de levenskwaliteit te verbeteren.

LD³ wil deze ambitie waar maken door de ontwikkeling van een zorgzame buurt. Een zorgzame buurt is een buurt waar mensen ‘zorgen’ voor elkaar. LD³ valoriseert de vrijwillige inzet en spontane solidariteit van elke geëngageerde burger en bieden kans ook aan kwetsbare of zorgbehoevenden om een betekenisvolle bijdrage te kunnen blijven doen aan de samenleving. Dit vergt aangepaste taal en methodieken die ook minder mondige burgers tot dragers en eigenaars van oplossingen maakt, en is een tijdsintensief proces.
Functie
Samen met de verantwoordelijk communicatie bedenk je een campagne om het nieuwe buurtrestaurant in hartje Brussel in de kijker te zetten. Je bedenkt mee welk campagnemateriaal kan prikkelen. Je denkt ook mee na over de grafische elementen van de campagne. Je krijgt de kans zelf initiatief te nemen en komt in een klein team terecht dat nauw samenwerkt maar iedereen de ruimte geeft te groeien.
Profiel
Je volgt een opleiding in communicatie en/of marketing;
Je bent goed op de hoogte van de verschillende kanalen (zowel off- als online) om het aanbod bij de verschillende doelpublieken bekend te maken;
Je hebt organisatietalent en een ‘hands-on’ mentaliteit;
Je kunt zelfstandig werken, en ook in team;
Je kan vlot aan de slag met de verschillende media (website, social media, etc.);
Je bent creatief en hebt zin voor initiatief;
Je bent flexibel en stressbestendig;
Je hebt een hart voor sociale economie.
Aanbod
Een halftijdse stage van minstens 3 maand.
Als je al binnen je stage een ‘verschil’ wil maken, direct contact wil hebben met doelpubliek, met andere organisaties in het werkveld en in de buurt, dan ben je bij ons aan het goede adres.
Je werkt in hartje Brussel samen met een klein, gedreven team.
En uiteraard, eeuwige erkenning zal je deel zijn.
Solliciteren
Contactpersoon: isabelle@ld3.be
Reageren voor: 16/12/2019

Contactpersoon: Isabelle Reageren voor: 16/12/2019 Stuur je CV en motivatiebrief op naar isabelle@ld3.be voor 16/12/2019.