Voltijds Vast


Organisatie
Muntpunt
Muntpunt is de grootste Nederlandstalige bibliotheek van Brussel. Het startpunt voor nieuwsgierige geesten. Het infopunt voor wie z’n weg zoekt in de stad. Het vertrekpunt voor iedereen die wil wonen, werken, studeren of leven in het bruisende Brussel.
Wij zijn op zoek naar jouw talent. We bieden jou de ruimte en het vertrouwen om dat talent zo goed mogelijk in te zetten, om samen de beoogde resultaten te behalen. Teamwerk is waar het bij Muntpunt om draait. Samen met collega’s en partners binnen en buiten de muren van Muntpunt, help je ons onze ambities dag na dag opnieuw waar te maken.
Functie
Zin om van lezen en luisteren je beroep te maken? Zin om ons publiek te inspireren via analoge en digitale bibliotheekcollecties, thematische opstellingen en verrassende activiteiten? Laat dan van je horen en solliciteer voor projectmedewerker collectie.
- Je bent verantwoordelijk voor de aankoop, presentatie en het up-to-date houden van de muziekcollectie, en de collecties Engelse fictie en Smart Thinking.
- Je maakt bezoekers wegwijs doorheen onze collectie. Dit doe je via het aantrekkelijk presenteren van de verschillende collecties en via het samenstellen van themastanden. Elke week sta je ook een aantal uur op de vloer en help je bezoekers persoonlijk met vragen over onze collectie.
- Je volgt maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in de bibliotheekwereld op de voet en kan tendensen vertalen naar innovatieve acties binnen en buiten de muren van Muntpunt
Profiel
- Je bent geboeid door boeken en muziek.
- Je hebt een klantgerichte en open houding, met aandacht voor de Brusselse diverse samenleving.
- Je bent positief en empathisch ingesteld en weet zo anderen te overtuigen.
- Je kan even goed zelfstandig als in team werken.
- Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, en je drukt je vlot uit in het Frans en het Engels.
- Flexibele werkuren en regelmatig zaterdagwerk zijn voor jou geen probleem.
Omdat Muntpunt openstaat voor iedereen met interesse in Brussel en de Nederlandstalige cultuur willen wij een diverse werkomgeving creëren met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst. Ook mensen met een arbeidshandicap komen in aanmerking.
Aanbod
• Je komt terecht in een boeiende en innovatieve werkomgeving, in het centrum van Brussel.
• Je krijgt een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur met volgende arbeidsvoorwaarden:
o verloning volgens de barema’s van PC 329.01 (www.sociare.be)
o maaltijdcheques van 7 euro
o hospitalisatieverzekering
o groepsverzekering
o terugbetaling (100%) woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer komt
Solliciteren
Contactpersoon: Kaat Caluwaerts
Reageren voor: 26/10/2019

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer uiterlijk op 25 oktober 2019 via het sollicitatieformulier in deze link: https://icontact.muntpunt.be/form/sollicitatieformulier-projectmedewerker-collectie. Wij behandelen alle kandidaturen met de nodige aandacht en discretie. Wens je meer informatie over deze job? Neem dan contact op met Kaat Caluwaerts via kaat.caluwaerts@muntpunt.be of 02 278 11 63.