Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
BREEDBEELD Kortfilmfestival
Het BREEDBEELD kortfilmfestival verhuist voor haar zevende editie naar De Studio en breidt uit tot een driedaags festival. Op 8, 9 en 10 november presenteren we een programma met fictie, animatie en documentairefilms van (nog) niet-professionele, talentvolle filmmakers van eigen bodem. Daarnaast zullen de gastprogramma’s van Kortfilm.be, De Imagerie, Because We Are Visual, Ongezien Kort, Hakuna en Filmmagie de focus leggen op hedendaagse films die ze opmerkzaam achten in ons land. Na elk filmluik vinden er Q&A’s met de cineasten plaats. Een rondetafelgesprek zal de toestand van het filmlandschap in de stad onder de loep nemen. De eerste dag van het festival zal afsluiten met de eerste editie van 'De Nacht van de Jeugdzonde': een filmavond waarin Jan Verheyen gevestigde namen uit de filmwereld aan de tand voelt over hun eerste kortfilms. De Nacht wordt gevolgd door een spetterend openingsfeest met filmmuziek en op 10 november zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Zo wordt het BREEDBEELD kortfilmfestival een broeiplaats van ideeën, uitwisselingen en contacten. Op 8 november rollen we de rode loper uit.
Films inzenden kan hier:
Functie
Je maakt deel uit van een gemotiveerd en in film geïnteresseerd vrijwilligersteam. Je legt contacten met filmorganisaties en cineasten. Je ontvangt gasten, controleert tickets, en staat in waar nodig.
Profiel
Je spreekt Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans en Engels. Je bent open, beleefd, vriendelijk en sociaal.
Je bent beschikbaar op 8, 9 en 10 november.
Je verdiept je in het festival en kan de aanwezige gasten herkennen en ontvangen.
Je bent niet vies de handen uit de mouwen te steken.
Aanbod
Vrijwilligers - en onkostenvergoeding.
Een bruisende werksfeer en boeiende ontmoetingen.
Solliciteren
Contactpersoon: Yirka De Brucker
Reageren voor: 06/10/2019

Stuur je cv en motivatiebrief voor 6 oktober naar yirka@breedbeeld.org met duidelijk aangegeven welke dagen je beschikbaar bent.