Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
Brussels Museums
Brussels Museums is een onafhankelijke vzw die meer dan 100 musea in Brussel verenigt. Onze organisatie wil het imago van de Brusselse musea verbeteren en ze voor iedereen toegankelijk maken en houden.
Om de musea van de stad te democratiseren, organiseren we tal van initiatieven: Museum Night Fever, Brussels Museums Nocturnes, de stadspas Brussels Card, de up-to-date portaalsite brusselsmuseums.be en het museumplan.

Brussels Museums houdt voor de musea ook de vinger aan de pols. Ons doel zijn open musea, die de diversiteit van onze samenleving oprecht weerspiegelen.
Functie
De Brussels Museums Nocturnes komen er weer aan en zoals elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om deze culturele avonden in goede banen te leiden. Voor dit seizoen zijn we op zoek naar vrijwilligers die vrij zijn op donderdagavonden tussen 19 september en 5 december.

Heb jij zin om deel te nemen aan een van Brussels leukste culturele evenementen? Ontdek dan één of meer van onze 72 participerende musea en gids of ontvang de bezoekers tijdens de Nocturnes.

Wij zijn op zoek naar:
- Mensen om de bezoekers te ontvangen
- Gidsen (NL, ENG, FR)
- Mensen om enquêtes af te nemen

In ruil krijg je een Pass 5 Nocturnes die je 5 toegangen geeft tijdens de hele periode van de Nocturnes en de kans om dit jaar de Brussels Museums Nocturnes te doen slagen!

Als je geïnteresseerd bent, kan je mailen naar student@brusselsmuseums.be. Gelieve je beschikbaarheden en je contactgegevens op te geven.
Profiel
Aanbod
Solliciteren
Contactpersoon: Bart Vande Voorde
Reageren voor: 06/09/2019

mailen naar student@brusselsmuseums.be