Deeltijds Vrijwilligerswerk


Organisatie
vzw Goudhaantjes
Vzw Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking (onze Goudhaantjes) aan om samen met hun gezin hun uniek talent te vinden en te ontwikkelen.Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen samen met hun gezin en andere kinderen ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren. Hierdoor worden zij gesterkt in hun eigenwaarde en veerkracht,herstelt de gezinsbalans en zetten we in op duurzame maatschappelijke verbinding.
www.goudhaantjes.be
Functie
Als ondersteuner creatief workshop materiaal stel je workshops samen op maat van onze kinderen, zoek en bewerk je afbeeldingen in functie van specifieke opdrachten, maak je foto’s in het kader van specifieke opdrachten, schrijf je teksten.
Profiel
Je hebt een hart voor zieke kinderen of kinderen met een beperking en je wilt je engageren voor een belangrijk doel dat aansluit bij jouw waarden. Je komt je afspraken stipt na, bent flexibel en werkt nauwkeurig. Je komt terecht in een enthousiaste, warme groep vrijwilligers in een dynamische, jonge vzw die samen met jou de wereld een beetje mooier wil maken.
Aanbod
Je tijdsinvestering is soepel in te vullen naar eigen mogelijkheden. Een groot deel kan via thuiswerk. In ruil krijg je begeleiding door een persoonlijke vrijwilligerscoach, kan je van verschillende dingen proeven en ervaring opdoen, ontmoet je op korte tijd een hoop nieuwe, interessante mensen terwijl je je inzet voor zinvol werk. Om van het effect op je karma nog te zwijgen . Welkom in team Goudhaantjes!
Solliciteren
Contactpersoon: Hilde Guedens
Reageren voor: 31/12/2019

Contactpersoon: Hilde Guedens Reageren voor: 31/12/2019 Contactpersoon: Hilde Guedens Reageren voor: 31/12/2019 Stuur je kandidatuur met korte motivatie naar Hilde Guedens (hilde.guedens@goudhaantjes.be). Wij nodigen je dan uit voor een gesprek op ons kantoor, Legerstraat 33, 2610 Wilrijk. Voor meer info kan je ons contacteren per mail of bel naar 0475/248899